Magunkról

A Cívis Mobili Kft. 2012 májusában nyitotta meg üzletét a TESCO Debrecen-Airport Hipermarketben, a Mikepércsi úton. A cég vezetése azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan minőségi bútorokkal szolgálja ki Debrecen és közvetlen agglomerációja lakosságát, melyek a kedvező ár révén optimális választást jelentenek mindenki számára.

A különféle magyar gyártók termékei mellett a kínálat meghatározó részét képezik a Magyarországon is jól ismert, világhírű Black Red White elemes bútorok, valamint a Halmar bútorok. A vállalat emellett számos jelentős magyar és közép-európai gyártó termékeit forgalmazza; a kínálatban az ülőgarnitúrák, kanapéágyak, étkezőgarnitúrák, ifjúsági bútorok, matracok, előszobafalak, és kisbútorok (komódok, dohányzóasztalok, forgószékek, hintaszékek, szobainasok, fogasok) egyaránt megtalálhatóak.

A Cívis Mobili Kft. folyamatos akciói keretében a termékek egy részét állandó kedvezményes, ún. „outlet áron” biztosítja, így kívánja mindenki számára elérhetővé tenni otthona megújítását.

Látogasson el Ön is üzletünkbe és győződjön meg személyesen minőségi árukínálatunkról és kiváló árainkról!

Cívis Mobili Kft.